3 typen vuurwerk kopers in Duitsland

Door de jaren heen hebben we veel mensen zien komen en gaan in onze winkels, voornamelijk Nederlanders overigens. We hebben gemerkt dat er verschillende typen vuurwerk kopers zijn die naar Duitsland komen.

De prijsjagers

Vuurwerk liefhebbers die al maanden van tevoren alle vuurwerkfolders uitspitten op zoek naar de beste deals en de beste prijs kwaliteit verhoudingen. Op internet zijn tal van fora te vinden met de beste deals per stad of per winkel. Deze vuurwerk kopers maken er een echte sport van om zoveel mogelijk winkels aan te doen en een mooi assortiment bij elkaar te shoppen. Deze liefhebbers kopen vaak hele specifieke producten uit ons assortiment.

De pyro-freaks

De pyrofreaks zijn de mensen die het hele jaar door met vuurwerk bezig zijn. Ze zijn goed op de hoogte van alle specificaties en hebben een hoop technische kennis van de producten en verschillende beschikbare effecten en weten precies wat ze willen. Ze komen meer voor specifieke effecten om de door hun in elkaar gedraaide vuurwerkshows kleur te geven. Vaak wordt er gewerkt met ontstekers (die we speciaal voor deze doelgroep verkopen), maar ook tapematch (kruitplakband waar je verschillende ontstekers op aan kan sluiten) of elektrische ontstekers. Dit zijn de echte diehards die zo het vak in kunnen zoals hier is te zien.

De kant en klaar vuurwerkshow kopers

Dit is het grootste deel van onze klanten. Vuurwerkliefhebbers die voor hun oud en nieuw viering graag goede kwaliteit vuurwerk hebben zonder al te veel gedoe. Hiervoor zijn onze compound boxen dan ook het meest geschikt. Complete vuurwerkshows in een box en dan een paar verschillende varianten. We hebben gemerkt dat ons compound assortiment en onze professionele ervaring met vuurwerkshows goed aansluit bij deze doelgroep. Producten die we aan deze doelgroep veel verkopen zijn de magnum, de cake 456 en de professional powerboxen