Bunkerpark  |  Productie en Import  |  Wedstrijden

Vuurwerk Duitsland specialist Heron Fireworks: groothandel in professioneel en consumenten vuurwerk

Vuurwerk Duitsland specialist Heron fireworks is een van oorsprong Nederlands vuurwerk bedrijf dat 28 jaar geleden is opgericht door Hayo Wolff. Na tien zeer succesvolle jaren in Nederland werd de Nederlandse markt na de vuurwerk ramp in Enschede onwerkbaar. Alle vuurwerkshows werden vervangen door lasershows of door kleinschalige vuurwerkshows met consumenten vuurwerk. Shows met professioneel (zwaar) vuurwerk waren nog maar zeer beperkt mogelijk. In deze periode tot 2005 is er door ons veel ervaring opgedaan met professionele lasershows en vuurwerkshows met (licht) consumenten vuurwerk. Door het vervangen van de vuurwerkshows door spectaculaire lasershows wisten we ondanks de markt het bedrijf toch verder uit te bouwen.

In 2005 wilden we toch weer verder met professionele vuurwerkshows en hebben we het bedrijf verplaatst naar Duitsland. Deze beslissing bleek een gouden zet omdat we met onze lange ervaring met vuurwerk in Nederland op de internationale markt ineens weer veel werk kregen. Vooral de multimedia shows met vuurwerk, gasvlammen en laser werden in Duitsland veel geboekt.

In 2006 is er begonnen met het zelf produceren en importeren van professioneel en consumenten vuurwerk. Omdat wij vanuit Duitsland opereren zijn we een stuk flexibeler in regels rondom vuurwerk. De Duitse en Europese regels geven veel meer ruimte voor de productie en opslag van vuurwerk. Doordat we vanuit Duitsland vuurwerk kunnen produceren zijn we in staat om een kwalitatief beter vuurwerk product op de markt te brengen. Als ons vuurwerk is Duits maar voldoet ook aan de Nederlandse regels door bijvoorbeeld Nederlandse gebruiksaanwijzing en wordt volledig CE gekeurd en getest. Ons vuurwerk uit Duitsland mag hierdoor ook prima in Nederland verkocht worden. Los van wetgeving vinden wij kwaliteit het allerbelangrijkste.Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot vuurwerk Duitsland specialist. Dit zien wij elk jaar terug in een trouwe schare fans en klanten die al jaren bij ons kopen.

Door onze pyrotechnische expertise toe te passen op het consumenten vuurwerk ontstond er een product dat in heel Europa verkocht wordt. Onze producten worden tegenwoordig gekocht door vuurwerkbedrijven uit heel Europa omdat onze kwaliteit vaak beter is dan professionele blokken maar dan wel met de veiligheidsafstanden van consumenten vuurwerk. Onze ervaring met de zeer strenge Nederlandse regelgeving gecombineerd met onze jarenlange pyrotechnische kennis hebben geresulteerd in een van de beste producten op de Eurpeese vuurwerk markt. Veel shows worden in Nederland nog steeds geschoten met consumenten vuurwerk. Vanwege dit gegeven is er dus een noodzaak geweest om deze shows met zo kwalitatief mogelijk vuurwerk te schieten. De producten die wij dus aan consumenten verkopen hebben de hoogst mogelijke kwaliteit en worden dus vaak ook professioneel gebruikt.

Dat ook de Nederlandse vuurwerkliefhebber  inmiddels de kwaliteit van ons vuurwerk ook heeft ontdekt.is In de media ook niet onopgemerkt gebleven. Al jaren zijn we rond de jaarwiseling landelijk nieuws op de Nederlandse TV. Het 8 uur journaal, EditieNL, SBS6, TV Gelderland, en RTL4 hebben de afgelopen jaren uitzendingen bij ons gemaakt die u hieronder nog kunt terugkijken.

Bent u op zoek naar een professioneel vuurwerk bedrijf of naar het beste consumenten vuurwerk uit Duitsland dan bent u bij ons aan het juiste adres. Graag tot ziens in onze winkel in Elten of tijdens een van de vele shows die we elk jaar in Nederland schieten.

In het nieuws:

 

 

 

Ons adres voor particuliere verkoop is

Groenlandstraße 29
46446 Emmerich am Rhein
Germany

neem contact op

NEEM CONTACT OP

  • CONTACT

    * Required Fields