Kopen met KVK

Ben je in het bezit van een kvk inschrijving voor Nederland of heb je een Gewerbeschein voor Duitsland dan kun je ondanks het vuurwerk verbod wat nu ook in Duitsland van kracht is voor particulieren nog steeds vuurwerk bij ons kopen. Het maakt ons niet uit of je suikerspinnen verkoopt of dat je een schoonheidssalon hebt. Met een geldige kvk kan het vuurwerk direct worden meegenomen.Dit zijn de regels voor Duitsland, het vervoeren naar Nederland voor Nederlandse klanten heeft weer andere regels. Voor het voldoen aan deze regels is elke Nederlandse klant zelf verantwoordelijk. Onze openingstijden zijn elke dag, 6 dagen in de week van 12:00 tot 18:00 uur.

Vuurwerk Kopen het hele jaar door

Bij Heron Fireworks en Vuurwerk24 kun je als handelaar het hele jaar door vuurwerk kopen.

Handelaren moeten met een willekeurige onderneming zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel in Nederland of bij de Handelskamer in Duitsland.(Je moet bij het afhalen van het vuurwerk wel een verklaring ondertekenen dat het vuurwerk voor handels doeleinden gebruikt gaat worden en dat je voor het eventueel afsteken van vuurwerk een vergunning nodig hebt van de betreffende instanties)..

Voor handelaren die nog geen ervaring hebben met weder verkoop bestaat er de mogelijkheid om een proefpakket in onze winkel samen te stellen.

Het eventueel testen van dit vuurwerk kan echter alleen maar op 31 december of met een afsteek vergunning. In Duitsland kun je dit bij de gemeente aanvragen, maar in Nederland heb je daarbij de hulp nodig van een vuurwerk bedrijf. Testen en afsteken is dus een stuk eenvoudiger in Duitsland dan in Nederland. Deze keuze staat iedereen vrij.