Bunkerpark  |  Productie en Import  |  Wedstrijden

Vuurwerk duitsland kopen

Vuurwerk duitsland kopen

Vuurwerk Duitsland: Professionele Kwaliteit als uitgangspunt

Voor iedereen die vuurwerk wil kopen in Duitsland zijn wij de aangewezen partij. Niet alleen leveren wij de hoogste (professionele) kwaliteit maar bedienen wij daarnaast ook al ruim 18 jaar de Nederlandse markt vanuit Duitsland. Onze filosofie is dat je met kwaliteit het verschil maakt. Vanuit onze jarenlange ervaring met professionele vuurwerkshows weten wij als geen ander hoe je het verschil moet maken. Onze pyrotechnische kennis gebruiken wij om onze eigen consumentenlijn te ontwikkelen. Uitgangspunt hierbij is dat we het allerbeste uit onze producten willen halen. Het feit dat zelfs onze concurrenten onze Heron lijn steeds vaker gebruiken in professionele shows is voor ons het grootste compliment en het bewijs dat we een van de beste producten op de markt hebben weten te maken.Daarnaast weten wij precies welke regels er gelden voor het kopen van vuurwerk in duitsland en waar men op moet letten. Hiernaast kunt u de regels er nog een keer rustig op naslaan.

Regels Vuurwerk Duitsland kopen

Vanaf wanneer vuurwerk kopen in Duitsland?
Vuurwerk in Duitsland mag alleen worden verkocht op de laatste drie (werk)dagen van het jaar. Het is dus niet zo dat je het hele jaar door vuurwerk kan kopen in Duitsland (tenzij je een KvK inschrijving hebt). Dit jaar (2023) zijn  dat 28, 29 en 30 December. Let dus op dat de 31e er geen vuurwerk verkocht mag worden!

Hoeveel kilo vuurwerk mag je meenemen uit Duitsland?
In Nederland mag je maximaal 25 kg per persoon vervoeren. Hou daar dus rekening mee als je het vuurwerk komt ophalen.

Mag je vuurwerk kopen in Duitsland?
Al het door ons verkochtte vuurwerk is 100% legaal en voldoet aan alle Nederlandse en Europese regelgeving. Volgens deze regels moeten de producten bijvoorbeeld voorzien zijn van een Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Read more...