(Cancelled) Elten im Winterglanz.

UPDATE DEMO GECANCELLED!: Op last van een dwangsom van €50.000,- door de gemeente Emmerich. als we de demo toch doorzetten hebben we helaas het evenement moeten cancellen.We houden er wel van om het randje op te zoeken maar dit is voor ons toch ook een beetje te gortig. Onze oprechte excuses en hopelijk vinden we snel een andere manier om onze producten goed te demo-en. We houden jullie op de hoogte

Elten im Winterglanz, op 2 december gaan we om 20:00 uur helemaal los. We gaan 15 van onze beste producten laten zien en sluiten dat af met een zeer heftige finale met zwaar professioneel vuurwerk.

Elten im Winterglanz. Ongekende demo Heronfireworks (Vuurwerk24)

Wij houden het tempo er goed in en je hoeft niks te noteren op de demo, er komen genoeg video's online met de naam van de producten die we schieten. Je kunt dan rustig op je gemak thuis alles bekijken.

De afsluiting zal gigantisch zijn, in Duitsland kunnen we nog los gaan met een grote bommenshow waar je op 2 december slechts 160 meter vandaan gaat staan, dat is heel wat anders dan onze shows in Nederland waar de veiligheids afstanden vaak dubbel zijn.

Onze winkel is natuurlijk ook open en vanaf 14:00 uur hebben we ook muziek en hebben we de middenstand van Elten ook de kans gegeven om met een bierwagen en een patatwagen bij onze winkel aanwezig te zijn. We gaan er een feestje van maken. We zien je 2 december om 20:00 uur!

Adres van onze winkel en demo:
Groenlandstrasse 29
46446
Elten (Emmerich)
Duitsland