Compound vuurwerk & Cake boxen

Compound vuurwerk & Cake boxen

Onze specialiteit: Cake Boxen en Compound vuurwerk

Volledig doorverbonden vuurwerk is onze specialiteit. Wij ontwikkelen onze eigen compound vuurwerk producten en cake boxen vanuit onze pyrotechnische kennis die we bij professionele shows inzetten. Ons compound vuurwerk zijn dan ook kleine vuurwerkshows waar je gegarandeerd de show mee steelt. Bekijk onze verschillende producten in de videos op de productpagina en bestel vast online.Kom kijken in onze winkel in Duitsland of bestel vast online.

Volledig doorverbonden vuurwerk van hoge kwaliteit

Wij verkopen al jaren op rij volledig CE gekeurd doorverbonden vuurwerk vanuit Duitsland. Ons compound vuurwerk is van extreem goede kwaliteit en bijzonder veilig. Je hoeft het maar 1x aan te steken en doordat de potten met elkaar zijn verbonden is het ook onmogelijk dat deze blokken omvallen. Dit is dus in alle opzichten de veiligste manier van vuurwerk afsteken. Bekijk ons aanbod van Compound vuurwerk hier of kom langs in Duitsland net over de grens bij Arnhem.

Professioneel gebruik van Compound vuurwerk

Regelmatig gebruiken wij onze zelf ontwikkelde compounds in professionele vuurwerkshows. De kwaliteit is dusdanig goed dat we dat zonder problemen gebruiken in hoogwaardige shows. Bij ons koop je dus kwaliteit en bouw je je eigen straatshow.

Beste cakeboxen Duitsland

Ben je op zoek naar de beste kwaliteit cakeboxen en compound vuurwerk zoek dan niet verder en bekijk het assortiment hieronder

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)