Bunkerpark  |  Productie en Import  |  Wedstrijden

Uitverkoop

Onze bunkers in Bad Bentheim, Olfen, Berlijn en Emmerich moeten leeg.

Dit is ruim 1 miljoen kilo vuurwerk wat we ondanks de zeer sterk gestegen productiekosten, de absurde kosten voor de zeevracht die met 400% zijn gestegen, en al 2 jaar lang opslag kosten die we niet nog een jaar lang willen betalen in de uitverkoop gooien.

Met de huidige vooruitzichten hebben we besloten om de bunkers te gaan leeg verkopen. Met de kortingscode: 2022 krijg je 25% korting op al je online aankopen, met uitzondering van acties en aanbiedingen. Ben je in het bezit van een gewerbeschein ( in Nederland een kvk) dan kun je in onze winkel in Elten vanaf 1 december direct kopen en meenemen. LET OP Met een Nederlandse kvk kun je wel bij ons kopen en voldoe je aan alle Duitse regelgeving, maar voor het meenemen naar Nederland moet ook aan de Nederlandse regelgeving voldoen. Dit is voor onze producten de laatste 3 dagen van het jaar geen enkel probleem, maar voor kvk houders die hun bestelling vooraf willen ophalen en mee willen nemen naar Nederland zijn er ook nog Nederlandse regels. Je bent als koper dan wel zelf verantwoordelijk om aan deze regels te voldoen.

Sla nu je slag en kom langs in onze winkel of bestel alvast online. Voor aankopen met kvk hebben we een kopie nodig van het kvk uittreksel.

KORTINGSCODE 2022