Vuurwerk kopen en ophalen

Dit jaar is er gelukkig weer particuliere verkoop, als je in het bezit bent van een kvk inschrijving dan kun je nu al vuurwerk kopen in de winkel. Je hebt daarvoor nodig een inschrijvingsbewijs van de kvk, legitimatie van de eigenaar van het bedrijf, of een machtiging van de eigenaar dat je op zijn kvk mag kopen. Heb je geen kvk dan kun je gewoon op de website bestellen en aan het einde van het jaar je bestelling ophalen.

VUURWERK VERKOOPDAGEN EN OPHALEN BESTELLINGEN
Dit jaar ben je op 28, 29 en 30 December als particulier van harte welkom in onze winkel in Elten om je bestelling op te halen of om ter plekke inkopen te doen.. Er is voldoende parkeergelegenheid. Onze 25 medewerkers staan voor je klaar om je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

AFHALEN BESTELLINGEN EN DIRECTE VERKOOP WINKEL DUITSLAND
(LET OP afhalen bestellingen alleen op de door u gekozen afhaaltijd!)

Donderdag 28 december 2023: 08:00 -20:00 uur

Vrijdag 29 december 2023: 08.00 -20.00 uur

Zaterdag 30 december 2023: 8:00 - 20:00 uur

Let op op zondag 31 December is de winkel gesloten!

DIRECTE VERKOOP EN AFHALEN BESTELLINGEN)

Heron fireworks GmbH
Groenlandstrasse 29
46446
Elten (Emmerich am Rhein)
Duitsland

ROUTEBESCHRIJVING
Vanuit Nederland rijd u via de A12 richting Duitsland. Direct na de grensovergang komt afslag Elten, neem deze afslag en ga beneden aan de afslag linksaf. Na ongeveer 500 meter zit aan de linkerkant een Aral tankstation. Hier slaat u linksaf en volgt de weg langs het tankstation naar boven. Bovenaan slaat u rechtsaf en na 150 meter slaat u weer rechtsaf. 


 

Regels: wat je moet weten over vuurwerk kopen in Duitsland. Lees meer.

Klik hier om zelf een routebeschrijving te maken met behulp van Google Maps.