Bruiloft vuurwerken

  • Wedding fireworks
  • Wedding fireworks
  • Wedding fireworks

Bruiloft vuurwerken zijn zowel klein als groot te boeken. Maar aangezien 95% van de bevolking wel graag vuurwerk wil op de bruiloft, maar geen groot budget heeft, hebben wij speciaal voor deze groep een aparte show ontwikkeld. Deze show duurt 3 minuten en is zeer krachtig en spectaculair.

De show start met rode bengalen, die overgaan in fonteinen tot 6 meter hoog. (Dit duurt ongeveer 1 minuut.) Vlak voordat de fonteinen stoppen starten we een daverende finale van 2 minuten waar de hemel van boven tot onder 2 minuten lang volledig is gevuld met vuurwerk effecten.

Voor deze show heeft u een ruimte nodig van 40 meter rondom de afsteek plaats. Deze ruimte hebben we nodig om de vergunning te kunnen aanvragen bij de provincie.

Deze show bieden we aan voor een vaste prijs van 1250,- euro excl. btw.

Wanneer uw bruiloft in Duitsland plaats vind bestaat er ook nog de mogelijkheid om een vergunning aan te vragen bij het ordnungsamt in de gemeente waar de bruiloft plaats vind. Met deze vergunning leveren wij u een kant-en-klaar pakket, wat door u zelf kan worden ontstoken.

Dit pakket kost 299,- euro incl. btw.