Evenementen vuurwerk

Evenementen vuurwerk heeft ongekende mogelijkheden. Met dit vuurwerk zijn de uitwerkingen veel luider en krachtiger dan met kleinschalig vuurwerk. Nadeel hieraan is dat de vergunningsaanvraag in Nederland 14 weken duurt en dat de veiligheidsafstanden zo groot zijn dat het niet altijd makkelijk is om een geschikte afsteek locatie te vinden.

Voordelen zijn dat de show veel spectaculairder wordt en dat dit de soort shows zijn die grote hoeveelheden publiek trekken en blijven trekken. Onze ervaring is dat de shows die we schieten met evenementen vuurwerk duizenden mensen op de been brengen, met uitzonderingen van de kermis in Hoorn en Rhein in Flammen te Emmerich(D) waar we ver over de 50.000 mensen op de been brengen met onze show.

  • Display fireworks
  • Display fireworks
  • Display fireworks

Ook het evenementen vuurwerk importeren we zelf en daardoor zijn we ook hier zeker van de beste kwaliteit en veiligheid. Voor de grote shows maken we altijd gebruik van onze eigen regie wagen. Dit commando center is uitgerust met alle techniek die we nodig hebben voor een perfecte show. De regie trailer is voorzien van draadloze camera bewaking op het vuurwerk en indien nodig ook op het publiek, portofoons met meerdere frequenties voor optimale communicatie met de beveiliging, marifoon voor communicatie met schepen bij de shows op het water, alle afschietapparatuur voor het vuurwerk, een muziekinstallatie die we kilometers lang kunnen door bouwen en een uitgebreid weerstation om precies op de hoogte te zijn van de laatste veranderingen in het weer.